LEGO The Simpsons Kwik -E -Mkonst (71016)
LEGO x UniQLO begränsad Edition Poly Bag Full Set 40127 40128 40130 40131 Robot

Command Forward Republic krig stjärnornas Lego Center Clones och Cody örlogskapten -Wan, Obi 99d4fttev11798-Ny stil

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
LEGOKrödARE EXPERT MAERSK LINE TRIPLE 10241 –NUEVO, PRECINTADO SIN ABRIR
Lehmann CIRCUS lådabil With Sound Function G Gage LGB 4136S Garden RR bil w OB

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Command Forward Republic krig stjärnornas Lego Center Clones och Cody örlogskapten -Wan, Obi 99d4fttev11798-Ny stil

Lego stjärnornas krig Republic Forward Command Center Obi -Wan, örlogskapten Cody och Clones

Lego UCS SNOWSPEEDER MINNS I ÖPPEN låda FAKTORN förseglade BAGS READ

Lejonkungen Ooshie, blå anda Mufasa Glitter Ooshies Sällsynt svår att hitta

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

LEKENDPRODUKTION, LF1317, WC -51 Stkonst set,1 35

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

LEKbilen SCHAPER 1103 INDIAS TIPI årgång ULTRA RARE WESTEN OVP Lego Ultra Agents Hurricane Heist byggnad spela Set 70164 NY NIB Pensionerad
Leksaker DX9 transformers D06 bilry varm Rod varm Rodimus Figur
Leksaker i stjärnornas krig Kinder Surprise Joys, kompletta set & 8 BPZ 2018 Indien MEGA RARE

Kontakt